Drobečková navigace

Domů > Úvodní stránka - původní > ZAČÁTEK PLAVECKÉHO VÝCVIKU

ZAČÁTEK PLAVECKÉHO VÝCVIKU



plavecký výcvikVe středu 17. září 2014 začínají děti ze staršího oddělení jezdit na plavecký výcvik do bazénu v Poličce.

Účast není povinná, pokud máte důvod, aby se vaše dítě plaveckého výcviku neúčastnilo, sdělte nám to předem.

Jezdit budeme linkovým autobusem, který odjíždí v 7.15 hod. ze zastávky Třemošná. Z MŠ budeme vždy odcházet nejdéle v 7.00 hodin !!! Komu to více vyhovuje, může nám přivést děti k zastávce, nastupovat mohou děti i na Pohoře. Nahlaste nám předem, kde bude vaše dítě nastupovat !!!!

Bylo by dobré, kdyby se děti alespoň trochu nasnídaly nebo alespoň napily.

Děti s sebou potřebují : batůžek, do kterého si samy doma připraví: (samy z toho důvodu, že si pak věci poznají! Pokud jim je dáte do batohu vy, většinou ani přesně neví, co v batohu mají !) velkou označenou osušku-aby se do ní mohly během přestávky celé zabalit-pokud dáváte dítěti koupací plášť, posuďte, zda se do něho dítě zabalí celé, aby se během přestávky dobře prohřálo) dvoje plavky-po přestávce se děti oblékají do suchých(samozřejmě mohou být 1 plavky a jako náhradní př. kalhotky, slipy) lahvičku s pitím-ne šroubovací, ale zaklapovací uzávěr, hřeben, v případě potřeby (delší vlasy) i kondicionér, kapesníky! Sprchový gel bereme z MŠ. Také svačinu dostanou děti z MŠ. Nedávejte, prosím, dětem do batůžků žádné další mlsání!!!

Výuka se bude platit až po skončení kurzu podle skutečného počtu hodin. Jedna dvouhodinová lekce = 50,- Kč, jezdit budeme na 10 lekcí. Rozpis jednotlivých akcí najdete na nástěnce v MŠ.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

25. 4. Marek

Zítra: Oto

Aktuality

Návštěvnost stránek

017556