Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvodní stránka > Služby > Sport areál koupaliště > Tenisový turnaj > III. ROČNÍK TENISOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTKY OBCE

III. ROČNÍK TENISOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTKY OBCE



Vyhlášení III. ročníku tenisového turnaje o putovní pohár starostky obce Sebranice.

Jak ten čas letí. Na koupališti se už prohání jen severák, listí pomalu opadává, tenisový kurt osiřel a nám, co máme rádi tenis nejen v televizi, skončila sezona.

Znamená to, že už je za námi třetí ročník tenisového turnaje O pohár starostky naší obce. Letošního klání se zúčastnilo čtrnáct dvojic ze Sebranic, Lubné, Poličky, Osíka, Dolního Újezdu, Pomezí a Jedlové. Začátek našeho zápolení byl v květnu a ukončení v listopadu. To už se nějaké zápasy dohrávaly v hale. Všem účastníkům patří velký dík a těm, kteří se umístili na stupních vítězů obrovská gratulace.

Jsem rád, že vám zde mohu sdělit jejich jména. Na krásném třetím místě se umístili Pavel a Toník Kopeckých. Stříbrní byli Kamil Sodomka a Stanislav Švec. Vítězství z prvního ročníku znovu obhájili František a Rosťa Svobodovi. Smekám a upřímně gratuluji, a to nejen kvůli tomu, že František v listopadu oslavil krásné 64. narozeniny.

Přeji všem pevné zdraví a příští rok se pokusíme to dát dohromady znovu.

Už se těším.

    

Text: Pavel Jílek

Foto: Radka Kučerová

 

Prohlédnout více fotografií